Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Merele se spală, curăță și se rad. Se călesc cu 1 lg ulei , zaharul pana nu mai au zeama. La sfârșit se adaugă scorțișoară și se lasă să se răcească.
Pentru blat punem intr-un castron apa cu zaharul și batem pana ce acesta din urma se topește. Se adaugă cacao, faina și praful de copt. Se omogenizează totul bine.
Se pune 1 / 3 din aluat în tava și se baga15 min la cuptor sau pana ce prinde crusta.
După ce a prins crusta, se adaugă merele și restul de aluat. Se coace la foc mediu.
Când este coapta se unge cu miere și se presarănuca de cocos.
Poftă buna!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult